×

Как да промотирате фирмата си със Сертификат "Коректна фирма"

В самото начало искаме още веднаж да Ви поздравим за получаването на положителен резултат в интернет проучването на удовлетвореността на клиентите. По-долу искаме в няколко стъпки да ви обясним как трябва да започне рекламата на фирмата със Сертификат „Коректна фирма“.

Всеки участник в проекта получава пакет, включващ:

  • стикери с лого "Коректна фирма", които могат да бъдат залепени на кола или витрина. Стикерите са внимателно изработени, водоустойчиви, с много високо качество, затова могат да се използват от фирмата доста дълго време.
  • При влизане във фирмения си профил в платформата www., всеки един участник в проекта може да направи редакция на електронната си визитка: добавяне на обща информация за фирмата, информация за работното време, текущи промоции или да представи фото галерия.
  • Хартиената версия на Сертификата е отпечатана на елегантна хартия. Това е документ, който е атестация на факта, че компанията е действително надеждна. На Сертификата са изписани пълното наименование на компанията, както и причината за издаването му. Той може да се постави навсякъде в помещенията на дружеството.
  • Фактура, както и потребителски данни за достъп.

Успешно промотиране стъпка по стъпка

1.

Извадете Сертификата от пакета. Можете да го оформите с красива рамка и да го позиционирате на подходящо място в офиса.

2.

Водоустойчивите стикери (A6 формат) с логото на "Коректна фирма", залепете на витрина или врата във Вашия магазин или офис, на стъкло на автомобил или другаде по Ваш избор.

3.

На фактурата Ви има информация за вход в електорнната визитка - в долния десен ъгъл. Много е важно да си я препишете и да я пазите за в бъдеще. Само така ще имате достъп до своята електронна визитка и ще можете да правите корекции по всяко време.

4.

За да влезете във визитката си, трябва да посетите сайта на проекта www., а после да кликнете на червения квадрат с надпис „Влез“, който се намира в десния горен ъгъл на страницата. Тогава ще се освети сиво поле а на него надписи „Потребителско име“ и „Парола“. На това място впишете данните от фактурата (виж т. 3). След като препишете съответната поредица от цифри и букви трябва да кликнете на „Влез“. Ако сте въвели правилно всички данни, автоматично ще бъдете препратени към Вашата е-визитка. Внимание! Полетата за въвеждане са чувствителни към малки и главни букви, затова трябва много внимателно да записвате потребителското име и паролата.

5.

След като влезете в своята е-визитка можете да допълните данните за фирмата. Описанието не може да надхвърля 900 знака. На това място предприемачите най-често информират клиентите за профила на своята дейност, за новите промоции, за работното време, адреса и т.н. Важно е да се помни, че след всяка промяна трябва да се записва новата информация като се клика на „ЗАПИШИ ДАННИТЕ“. Своята визитка можете винаги да променяте, така че във всеки момент клиентите да бъдат актуално информирани за новостите във Вашата фирма. Напомняме Ви, че е-визитката е достъпна през цялото време на дейността на фирмата, без никакви допълнителни плащания. Внимание! Внимание! Важно е да добавим, че актуализираните визитки се посещават много по-често от клиентите, отколкото профилите на фирми, които нямат описание на своята дейност.

6.

Когато е попълнено описанието на фирмата, както и всички нейни контактни данни, трябва да се добавят логото на фирмата и снимките. Могат да се качат най-много пет снимки. Важно е след качването на снимките отново да се кликне на „ЗАПИШИ ДАННИТЕ“, защото в противен случай те ще се загубят. Снимките, както и описанието на фирмата можете да променяте във всеки момент по собствено желание. Внимание! Благодарение на опцията „ВИЖ СВОЯТА ВИЗИТКА“ имате възможност във всеки момент да проверявате как изглежда попълнената от вас е-визитка. Заслужава си да обърнем внимание и на това, че подробните визитки се приемет от клиентите много по-добре от частично попълнените. Снимките, които илюстрират извършваната дейност оформят в представите на получателите образа на предприятието като много по-професионално.

7.

Допълнително, след като сте влезли в е-визитката, можете да получите материали: лого на проекта „Коректна фирма“ в голям и малък вариант, a също и във формат html. Посочените рекламни иструменти могат да се поставят на уеб сайтове, в OLX, Facebook, booking, на печатните материали - флаери, плакати, фактури, визитки или даже на етикетите и опаковките. Благодарение на използването както на интернет така и на печатни маркетингови инструменти става възможно формирането на позитивен образ на предприятието. Внимание! Последните проучвания без съмнения доказват, че 80% от клиентите с по-голямо желание ползват услугите на фирми, които проявяват активно участие в мрежата. Същото се отнася и за печатните материали свързани с някои дейности като агро-туристически стопанства, пекарни, транспортни фирми и заведения за организиране на приеми.