×

"ПАПИСТО" ООД Сладкарски цех "Паписто" и Сладкарница "Магнолия"

Описание на фирмата

Пощенски код: 8000

Град: Бургас

Улица: ул.ШЕЙНОВО 19

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи