×

Интерколор кафе ООД Търговия на едро и дребно с кафе и консумативи за вендинг автомати, светещи врати за вендинг автомати

Описание на фирмата

Пощенски код: 4230

Град: Асеновград

Улица: бул. ВАСИЛ АПРИЛОВ No 103, ет. 1, ап. 3,

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи