×

"ТЕНЕВ ЕЛЕКТРОНИКА" ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 6300

Град: Хасково

Улица: ПИРИН No 7, ет. 4, ап. 10

ЕИК: 200490499

Телефонен номер: Покажи