×

"ОВИЕЛ ПЛЮС" ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 2140

Град: Ботевград

Улица: ул.ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ No 70, вх. В, ет. 4, ап. 8

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи