×

ДОБИ 2011 ЕООД Земеделски производител

Описание на фирмата

Пощенски код: 7700

Град: Търговище

Улица: ул. ГЕНЕРАЛ СКОБЕЛЕВ No 10, ет. 3, ап. 3

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи