×

Д-Р НИНА ЧЕТАЛОВА СПЕЦИАЛИСТ АКУШЕР ГИНЕКОЛОГ

Описание на фирмата

Пощенски код: 6300

Град: Хасково

Улица: БУЛ. ВАСИЛ ЛЕВСКИ 63, ВХ. А, АП. 12

ЕИК: 126624989

Телефонен номер: Покажи