×

"ТИЕНЕКС" ЕООД ПРОИЗВОДСТВО НА БЕЛЬО И ТРИКОТАЖНИ ИЗДЕЛИЯ

Описание на фирмата

Пощенски код: 4230

Град: Асеновград

Улица: ул.Конушка 15

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи