×

Ресторант Манастира Дени Фикрет Джебир ЕТ

Описание на фирмата

Пощенски код: 4230

Град: Асеновград

Улица: ул. РОДОЛЮБИЕ No 20

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи