×

ЦЕНТЪР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА Д-Р ТАРГОВА ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 9000

Град: Варна

Улица: Р-Н ПРИМОРСКИ ВАСИЛ ДРУМЕВ 15 ВХ.Д ЕТ.4 АП15

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи