×

БОТАБИ ООД Доставка, монтаж и сервиз на медицинска техника

Описание на фирмата

Пощенски код: 4000

Град: Пловдив

Улица: ул. Поп Богомил 26

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи