×

"ДЖАН ДЕРИ" ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 4000

Град: Пловдив

Улица: ул. СТОЯН ЗАИМОВ 16 вх. 5 ет. 8 ап. 22

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи