×

ДИМИТЪР БАКАЛОВ 83 ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 4230

Град: Асеновград

Улица: ул. ГЕНЕРАЛ ГУРКО No 11

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи