×

ДИРЕН ООД собственик ДИНКО СТОЙКОВ ХРИСТОВ и ИРЕНА АТАНАСОВА ХРИСТОВА

Описание на фирмата

Пощенски код: 8000

Град: Бургас

Улица: ул.ОБОРИЩЕ No 46

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи