×

ДЕЛИА АУТОМОТИВ ЕООД ПРОИЗВОДСТВО НА ЗЪБНИ КОЛЕЛА , ГРАФИТНИ ВТУЛКИ, ДРУГИ ЧАСТИ ЗА АВТОМОБИЛИ И ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА

Описание на фирмата

Пощенски код: 5641

Град: Априлци

Улица: ж.к. кв.ВИДИМА, ул. МАРИНСКА No 12

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи