×

"АКАНТ" ЕООД градоустройствени и сградни решения

Описание на фирмата

Пощенски код: 8000

Град: Бургас

Улица: ул.ШЕЙНОВО No 10, ет. 2

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи