×

ЕТ Светла УшеваСВЕТЛАНАШивашки услуги

Описание на фирмата

Пощенски код: 4230

Град: Асеновград

Улица: кв. ДОЛНИ ВОДЕН ул. ДРАВА No 35

ЕИК: 115751324

Телефонен номер: Покажи