×

ИРЕ-ББ ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 6300

Град: Хасково

Улица: Хан Кубрат No 8, офис 3, ет. партер

ЕИК: 202436500

E-mail адрес : office@ire.bg

Телефонен номер: Покажи