×

НИКСМЕТАЛ-ГРУП ЕООД ИЗКУПУВАНЕ НА ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ СЕРВИЗИ ЗА КАМИОНИ МЕЖ.ТРАНСПОРТ, БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР

Описание на фирмата

Пощенски код: 2140

Град: Ботевград

Улица: УЛ.ИВАН ШИШМАН 43

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи