×

ГАЛЕНА 05 ЕООД Строителство Топло и хидро изолации

Описание на фирмата

Пощенски код: 2140

Град: Ботевград

Улица: ПРЕСЛАВ 48 , вх. А, ет. 2, ап. 6

ЕИК: 203809920

Телефонен номер: Покажи