×

"ГЕОМЕРК - 2011" ЕООД ИЗКУПУВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ

Описание на фирмата

Пощенски код: 3400

Град: Монтана

Улица: ЗАХАРИ СТОЯНОВ No 75

ЕИК: 201706601

Телефонен номер: Покажи