×

КОМПЛЕКС БИЛД ЕООД Строителна дейност

Описание на фирмата

Пощенски код: 8000

Град: Бургас

Улица: , ул.Булаир 1, вх.2, ет.2

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи