×

ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ-2006 ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 7012

Град: Русе

Улица: ул.ДАВИД No 16, бл. -, вх. 2, ет. 3, ап. 7

ЕИК: 0

Телефонен номер: Покажи