×

ДИМА-КОМЕРС ЕООД

Описание на фирмата

Пощенски код: 8900

Град: Нова Загора

Улица: ул.Васил Левски 40, ет.1, ап.2

ЕИК: 40235604

Телефонен номер: Покажи