×

ЕТ "РАШДЮНЕРС РАШИД ШЕВКЕДОВ"

Описание на фирмата

Пощенски код: 4230

Град: Асеновград

Улица: ул. СТОЮ ШИШКОВ No 20

ЕИК: 825316989

Телефонен номер: Покажи