×

САЕКО СЕРВИЗ СОФИЯ СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ ЗА КАФЕ МАШИНИ И КАФЕ АВТОМАТИ

Описание на фирмата

Пощенски код: 2140

Град: Ботевград

Улица: бул.България,бл.11, вх.Б ,ет.2 ,ап.11

ЕИК: 0

E-mail адрес : s.s.servisece@abv.bg

Телефонен номер: Покажи

Снимки